25.09.2024.

11:31

Foto: Miloš Miletić/Instagram/nikolajovanovic/Shutterstock

Džet set

Ko je Nikola Jovanović koji je Karleuši izmamio osmeh na lice? Izabrala ga je za najboljeg frajera, a evo šta znamo o njemu (FOTO)

Muzička diva Jelena Karleuša bila je gošća televizije Informer, a tom prilikom stavljena je na "slatke muke". 

Regionalna pop zvezda imala je zadatak da odabere najboljeg frajera među srpskim sportistima, a izbor je bio, malo je reći, težak.

Od Dušana Tadića, preko Luke Jovića i Bogdana Bogdanovića, pa do Dušana Vlahovića, JK je otvoreno govorila ko je više, a ko manje po njenom ukusu, međutim, za kraj je, sa osmehom na licu, izabrala Nikolu Jovanovića, našeg seksepilnog košarkaša.

Ko je Nikola Jovanović?

Nikola Jovanović (30) srpski je košarkaš, rođen u Beogradu, na Vračaru. Pohađao je OŠ "Vladislav Ribnikar", kao i Treću beogradsku gimnaziju. Igra na poziciji krilnog centra i centra. Jovanović je prošao mlađe selekcije Crvene zvezde, a proveo je i jednu godinu u Partizanu pre nego što je 2012. otišao u SAD na dalje usavršavanje. 

Nikola je 29. jula 2017. potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Sa crveno-belima je u sezoni 2017/18. Osvojio Superligu Srbije. U avgustu 2018. prosleđen je na jednogodišnju pozajmicu u Akvila basket Trento.

U ruskom klubu je bio do decembra iste godine kada je ugovor raskinut. Vratio se u Nižnji Novgorod u sezoni 2022/23. U februaru 2023. napisao je za belgijski Ostende. U oktobru iste godine prešao je u Antverp džajance, da bi nedavno, ovog meseca, zajedno sa svojim timom, Halkones de Halapa, postao šampion Meksika.

Tagovi:
Jelena Karleuša Duško Tošić Nikola Jovanović