26.09.2024.

07:02

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Dejana večerala sa Trampovim sinom! Manekenka dobila komplimente na račun svog izgleda

Dejana Simović (32), nekada Živković, večerala je s Donaldom Trampom mlađim, saznaje Informer! Srpska manekenka je, zajedno sa svojim suprugom Filipom, bila pozvana na tajnu večeru koju je u Beogradu organizovao sin kandidata za predsednika SAD.

Informer

 
Tajna večera

- Donald Tramp mlađi je u Beograd došao prošle nedelje kako bi okupio biznismene iz celog sveta i sa njima govorio o Trampovim investicijama, pre svega u oblasti nekretnina, hotela i digitalnih medija, kao i uslovima za poslovanje u Srbiji i SAD. Mesto okupljanja bio je luksuzni hotel u centru grada, a na tajnoj večeri za odabrane bilo je oko 50 zvanica. Među njima je, u društvu supruga Filipa Simovića, bila srpska manekenka Dejana Simović, nekada Živković - ispričao je za Informer dobro obavešteni izvor.

Informer

 

Kako nam je još rekao, osim što je uživala u večeri sa sinom Donalda Trampa i njegovom ženom, lepa manekenka je imala prilike i da sa njima vodi malo opušteniji razgovor.

- Nisam uspeo da čujem o čemu su sve pričali, osim o investicijama, ali sam čuo da su dame jedna drugoj udelile mnoštvo komplimenata na račun izgleda. Takođe, Donald Tramp mlađi govorio je o tome kako će, ukoliko njegov otac pobedi na predsedničkim izborima, naše dve zemlje imati znatno bolje odnose - rekao je izvor Informera.

Informer

 
Skup najuspešnijih

Inače, suprug Dejane Živković Simović, Filip (32), uspešan je biznismen i sin je bivšeg savetnika Ivice Dačića, Dragana Simovića koji je preminuo prošle godine. Školovao se u inostranstvu, generalni je direktor u porodičnoj firmi koja se bavi transportom, a posluje u Americi. Otuda i povezanost i poziv na večeru zatvorenog tipa.

Informer

 

Kada smo pozvali manekenku i vlasnicu modne agencije i upitali kako se provela na večeri sa sinom američkog kandidata, kratko nam je rekla:

- To je bio privatni skup i zaista o tome ne bih govorila.

Inače, kako smo saznali, osim poznatih i priznatih privrednika, preduzetnika i biznismena na ovom skupu bila je i Ivana Bodiroga, supruga nekadašnjeg reprezentativca Dejana Bodiroge.

Informer

 

Skladan porodični život

Manekenka Dejana Simović udala se za Filipa Simovića pre tri godine, a ubrzo nakon toga na svet je donela njihovog prvog sina Lava. Godinu dana kasnije, pridružio im se novi član porodice kojem su ponosni roditelji dali ime Novak. Srećna četvoročlana porodica živi u luksuznom novobeogradskom kompleksu, u kojem stanove imaju i Novak Đoković, Marija Šerifović, Katarina Grujić i Marko Gobeljić...