26.09.2024.

08:02

Foto: Masha Bandjur

Džet set

"Broje mi brakove, a oni se u svojim varaju": Kaja potkačila ljude koji negativno komentarišu njenu četvrtu udaju

Broje mi brakove, a oni se u svojim varaju, kaže Kaja Ostojić (41)! Pevačica koja je nedavno izgovorila sudbonosno DA svom izabraniku Milošu Čujoviću gostovala je u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom govorila o negativnim komentarima na račun njene udaje.

Kako je istakla, mišljenje drugih je nikada nije zanimalo i uvek je odluke donosila samostalno, ali se osvrnula na sve prisutniji lažni moral kod ljudi.

Informer

 

- Čitam neke komentare, te udala se četvrti put, te ovo joj je četvrti muž... I neverovatno mi je kako je to ljudima važno. I zbog čega? S druge strane, niko ne komentariše ove koji iza sebe imaju samo jedan brak ili su još uvek u njemu, a varaju se po 30 godina. Neki tako dočekaju i zlatnu svadbu, ali bitno je da je to samo jedan brak - rekla je Kaja Ostojić, pa dodala:

- Oduvek su postojali dvostruki aršini. Ono što važi za mene, ne važi za tebe. Ali da sam se vodila mišljenjima i komentarima drugih ko zna gde bih danas bila.

Informer

 

Pevačica je potom govorila o svom suprugu, kojeg je upoznala pre 16 godina.

- Mi smo se upoznali davno, družili smo se i ispijali kafe, varnice su sevnule još tada i dopali smo se jedno drugom, ali bili smo premladi i ništa se među nama tada nije dogodilo. Sve do nedavno, kada smo oboje shvatili da je to to - rekla je atraktivna pevačica.

Na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li je ovog puta sigurna da je brak za ceo život Kaja je odgovorila potvrdno:

Informer

 

- Nikada ne možete biti sigurni u potpunosti da će nešto trajati doveka, ali možete biti sigurni u svoju odluku i želju da to tako bude.