Autor: Informer/A.S.

26.09.2024.

18:52

Foto: ATAimages

Džet set

"Imaću traumu dok sam živa": Pevačica bila silovana sa samo 14 godina, gledali smo je u "Zvezdama Granda", a niko nije znao koju agoniju je proživela

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Zorana Simeunović i njene suprug, 30 godina stariji kompozitor, Steva Simeunović, u maju ove godine su dobili ćerkicu. 

Iako sada uživa u skladnom braku sa Stevom, malo ko zna da je Zorana proživela agoniju. Naime, ona je bila silovana kada je imala samo 14 godina. 

Informer

 

- Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše - rekla je pevačica, pa dodala:

- Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava - pričala je pevačica.

Informer

 

Steva Simeunović, kompozitor i tekstopisac, se takođe dotakao Zoranine traume i naveo je da se ona dobro bori sa njom i da posle svega nije izgubila veru u ljude i u Boga.

- Zorana nije izgubila veru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona nije izgubila veru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad - rekao je Steva, a prenosi "Blic". 

Informer

 

Podsetimo, Zorana i njen trideset godina stariji emotivni partner Steva Simeunović izgovorili su sudbonosno "da" 2018. godine, a o njihovoj svadbi mediji su brujali danima, zbog razlike u godinama.

Oni važe za jedan od najskladnijih parova sa naše domaće, javne scene. Zorana i Steva dugo su vodili borbu za potomtstvo, o čemu su i javno pričali, a kako su istakli najvće želja im se ostvarila kada su dobili svoju ćerkicu.