27.09.2024.

14:28

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

"Čestitam im ulazak u vezu!" Marko Đedović prokomentarisao Sofiju i Terzu, pa pomenuo trudnu Milicu: "Ne mogu ni da zamislim kroz šta prolazi"

Bivši rijaliti učesnik Marko Đedović pomno prati dešavanja u "Eliti" iako nije učesnik, a ono što je zgrozilo region, uključujući i njega, jeste flert Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze.

Naime, Terza je napolju ostavio verenicu Milicu Veličković, koja se nalazi u šestom mesecu trudnoće, ali ih to što se ona nalazi u drugom stanju nije sprečilo da besramno flertuju. Šta više, pre nekoliko dana, Sofija je od Drveta mudrosti tražila zadatak da njih dvoje glume da su u vezi!

Informer

 

Međutim, u "zadatku" su ostali i nakon što su ga odradili, pa su se bez imalo blama poljubili u programu uživo i to pred cimerkom Slađom Lazić.

Ono što je još skandaloznije je to što negiraju da su bilo šta uradili i stalno ponavljaju kako "nisu prešli granicu", te da se "ništa nije dogodilo".

Informer

 

Njihovo ponašanje naišlo je na žestoku osudu gledalaca, jer sve to gleda Terzina verenica Milica, koja se nalazi u šestom mesecu trudnoće i trenutno je u strahu od toga da se zbog stresa ne porodi prevremeno. 

Đedović je u svom stilu prokomentarisao njihovo ponašanje i pružio punu podršku Milici.

- Čestitam im ulazak u vezu koju još nisu saopštili ukućanima, a nama jesu juče ispod trema. Što se njih dvoje tiče, juče sam se dopisivao sa Milicom dok se sve to dešavalo. Bio sam uz nju i biću, ako joj bilo šta treba. Ne bih joj bio u koži... Ali sam joj rekao, a i vama ću - bolje što je sada to uradio nego za pet godina, ja sam inače tog stava. Jako ružno prema njoj i ne mogu ni da zamislim kroz šta prolazi - kazao je Đedović, pa dodao:

Informer

 

- Tako je kad misle da nešto mogu da sakriju od kamera. Ovo je preslikan primer prethodnih prevara, samo što nijedna nije bila trudna do sada.