27.09.2024.

17:23

Foto: Foto: Mina Dishlenkovich

Džet set

Imate priliku da je lično upoznate! Milica Pavlović raspisala opasan konkurs (FOTO)

Muzička zvezda Milica Pavlović je na svoj 33. rođendan sa fanovima podelila informaciju da se njena koncertna turneja "Lav" nastavlja širom regiona i otkrila datume za četiri nova koncerta.

Seksi Senjorita, koja je spektakularnim koncertom raspametila publiku u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu, ponoviće ovaj šou sa svojom ekipom i najavila je da će publika imati prilike da koncert vidi u malo izmenjenom izdanju.

Informer

 

Neverovatan repertoar, plesne tačke, koreografije, gluma, specijalni efekti, multimedija i scenski kostimi samo su neki od aduta popularne brinete, pa se publika stalno pita šta je to novo što je smislila i implementirala u nove koncerte.

Ono što je sama otkrila, jeste da će u narednom periodu posetiti gradove u kojima će održati press konferencije povodom koncerata, te da će u sklopu tih poseta organizovati i "Meet & Greet" sa svojim najvatrenijim fanovima.

Naime, Pavlovićeva je organizovala za svoje fanove konkurs i svi koji su kupili karte za predstojeće koncerte u Rijeci, Banja Luci, Skoplju i Sarajevu, za kategorije fan pit i vip fan pit, mogu da se prijave za upoznavanje sa njom, a oni najsrećnije ruke će imati mogućnost da provedu nekoliko sati sa pevačicom i da je lično pitaju šta žele.

Podsetimo, Milica će 9. novembra održati koncert u Rijeci, 15. novembra koncert u Banja Luci, 14. februara sledeće godine koncert u Skoplju i 8. marta koncert u Sarajevu.