28.09.2024.

13:29

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

"Slana soba, hiperbarična komora, tursko kupatilo...": Ceca odvela Đorđa Davida u svoj kućni spa, on se raspametio! Evo kako ga je opremila (VIDEO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najplaćenijih pevačica na našim prostorima, pa ne čudi što nije štedela na tome da svoju velelepnu porodičnu vilu uredi tako da izgleda kao pravi mali raj.

Na Tiktoku se sada pojavio jedan snimak koji je nastao tokom pauze u snimanju emisije "Zvezde Granda", a u kojem je Đorđe David otkrio da Ceca u kući uživa u neviđenom luksuzu.

Informer

 

- Ona ima "Hyatt regency" u gajbi - počeo je Đorđe.

- Ja Đoleta kad sam odvela kod mene u spa, nije mogao da veruje - dodala je Ceca.

- Bazen sa slanom vodom, hiperbarična komora, slana soba, soba sa pticama, soba sa krokodilima, tursko kupatilo, a ja joj kažem: "Pa jel si ti normalna?", a ona kaže: "Ma, mrzi me" - opisivao je Đorđe, a onda se Ceca nadovezala:

Informer

 

- Pa, neće niko sa mnom da ide. Ja kažem: "Lidija, hajmo dole, hajmo u spa", a ona viče: "Pa ne mogu". Zovem Helenu, ona viče: "Tetka, ne mogu, fakultet, trening, dečko, društvo". Niko neće, jedino Željko hoće, ali sa Željkom mi nije zabavno, jer on skače sve vreme i gledam kako će da se polomi, a ja trčim za njim i onda mi je stres - pričala je Ceca, a onda se nadovezala i Marija Šerifović:

Informer

 

- U pogrešnom se društvu krećeš, kevo - rekla je Marija Šerifović kroz smeh.

- Tebe ću da vodim u slanu sobu i da te davim u bazenu - kazala je Ceca.

Kako je ovaj razgovor izgledao možete pogledati u videu ispod.