28.09.2024.

13:51

Foto: Informer

Džet set

"Vraćamo se kući": Aleksandra Prijović zakazala koncert u Beogradskoj areni, evo kada će održati novi spektakl!

Pevačica Aleksandra Prijović za vrlo kratko vreme postala je jedna od najvećih regionalnih zvezda koja može da se pohvali time da joj je svaka pesma sa prithodnih albuma bila hit!

Zbog toga ne čudi što je napunila čak tri Beogradske arene i još pet zagrebačkih, a na turneji "Od istoka do zapada" nastupala je u brojnim gradovima i koncertnim dvoranama u kojima su karte bile rasprodate do poslednjeg mesta.

Informer

 

Međutim, publika se još uvek nije "zasitila" Prije, zbog čega je najavila još jedan koncert u Beogradskoj areni! 

- Dragi moji, prošlo je godinu dana otkada smo krenuli na putovsnje "Od istoka do zapada" i zahvaljujući vama, desilo se nešto što nisam mogla ni da sanjam. Obišli smo mnogo gradova i mnogo država i svuda naišli na ljubav. Ovih godinu dana nikada u životu neću zaboraviti. Hvala vam za svaki osmeh i svaku suzu. Hvala vam za svaku otpevanu pesmu i svako nezaboravno veče. Volela bih kada bi ova turneja mogla da traje večno. Ali, da bismo krenuli na neko novo putovanje, ovo moramo da završimo. Samo jedna noć za kraj, jer želim da se još jednom vidimo tamo gde je sve počelo. Vraćamo se kući! Vraćamo se Beogradu! Vidimo se 22. decembra - rekla je ona u videu koji je objavila na svom Instagram profilu.