28.09.2024.

20:39

Foto: printscreen

Džet set

Milica Dabović ponovo šokira! Nakon prodaje golišavih slika, sada nudi i video poziv: "Uplata na račun"

Bivša reprezentativka Srbije, Milica Dabović oduvek je važila za jednu od najlepših srpskih sportistkinja, a nakon sjajne košarkaške karijere odlučila je da novac zaradi na platformi za odrasle Onlifans. Kako je sama više puta govorila, ne stiti se što zarađuje prodajom profokativnih fotografija, jer tako svom detetu obezbeđuje sve što mu je potrebno.

Informer

 

Milica je sada putem svog Instagram naloga imala obaveštenje za sve koji su imali problema da se pretplate na platforme na kojima postavlja provokativni kontent.

-  Ako ne možete da se pretplatite na neku od platformi, prijavite se u inboks za video poziv. Uplata na račun - napisala je Dabovićka.

Podsetimo, zbog načina na koji zarađuje za život, Milicu Dabović nedavno su prozivali na društvnim mrežama, a bivša košarkašica odgovorila je kriičarima tvrdeći da je bolje da "prodaje sise i polovne stvari nego obraz".

 Ne znam čemu potreba za prozivanjem, moje vreme je prošlo...I bolje da prodajem sise i polovne stvari nego obraz kao pola Srbije! Da ne pričam da je 15 dolara preplata nije milion a i ovo moje nikog ne boli!!! - napisala je tada bivša košarkašica na platformi Iks.