29.09.2024.

15:06

Foto: printscreen pink tv

Džet set

"Ovo je zlostavljanje, je l' ti misliš da pevaš bolje od Šabana?!" Marija Šerifović sasula rafal uvreda učesniku "Zvezda Granda"

Martin Osmanović Švaba na sceni muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" predstavio se kako publici, tako i žiriju pesmama "Jedna lasta ne čini proleće" i "Dođi da ostarimo zajedno".

Kandidat je otišao dalje, ali jedva - najviše zahvaljujući Mariji Šerifović.

- Meni se dopalo. Ima tu svačega... Prljavo pevaš, to mora da se ispravlja, ali okej je, bolestan si. Ima materijala da se oblikuje i dotera, ali emotivno i toplo, prijalo mi je ušima - govorila je najpre Ceca Ražnatović, a kada je Voja Nedeljković upitao Šerifovićevu šta nije valjalo, ona je kao iz topa kazala:

- Ništa. 

Informer

 

Tu se nije i zaustavljala. 

- Ovo je takav sklad nesklada... Izvini momče, stavljamo sa strane to što ti nije nije dobro, ali verovatno bi ti stilski opet pevao tako. Ove numere se ovako ne pevaju. Ovo je zlostavljanje prvo ljudi koji su napisali ovo, onda čoveka koji je otpevao, a onda i nas, žirija. Sinče moj, ovde nema silovanja, ovo se ovako ne peva, uzmeš nešto drugo da pevaš... Je l' ti misliš da pevaš bolje od Šabana? Zašto ti pokušavaš da otpevaš nešto više, nešto što on nije? Čemu to služi? - oštra je bila ona, naglašavajući kako će i sam sve što mu je rečeno uočiti pošto pogleda svoj snimak, na šta je on klimnuo glavom. 

Informer

 

Snežana Đurišić takođe je imala na šta da mu skrene pažnju. 

- Kao da si krenuo negde, a ne znaš gde ćeš. Bilo je rogobatno i ružno. Muzikalan si, nije lično, ali nisi mi pokazao - govorila je ona. 

Viki Miljković, s druge strane, bila je među onima koji su ga branili jer je prehlađen, sigurna da mu samo to ne dozvoljava da pokaže sve što može. Na kraju razgovora, Osmanović je dobio priliku da izabere mentora, pa se odlučio za tim Cece Ražnatović.