Autor: Informer/A.S.

29.09.2024.

19:43

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ostavlja me svaki dan": Ana Nikolić ogolila dušu o odnosu sa Raletom, pa javno zapretila kompozitoru

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale imali su turbulentan raskid, nakon kog je pevačica pobacale sve stvari sa terase i izjavila da ne želi da čuje za njega. Ubrzo nakon toga, situacija se malo smirila, a njih dvoje su se pomiri, što je pevačica potvrdila njihovom zajedničkom slikom na Instagramu. 

Nikolićeva je sada istakla da je Rale taj koji nju ostavlja svaki dan. Pored toga ona je dodala da je zaljubljena u Ratkovića, ali da je on ostavlja svaki dan i na kraju se miri sa njom. 

Informer

 

- Kod mene je uvek turbulentno, drugačije ne može. Rale laže, on mene ostavlja svaki dan. Rale i ja ukupno imamo 100 godina. Ja sam zaljubljena, ali očigledno u pogrešnog čiveka. Ja planove nemam nikada, meni se sve tako dešava spontano. Ljudi misle da mi Spilberg piše scenario verovatno, kod mene se sve tako dešava - poručila je pevačica.

Informer

 

Ana je zatim otkrila da li će biti uskoro njen koncert. 

- Arenu smo preskočlili, sada neka bude Ušće, nekq gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više. Biće koncert ako ne ubijem Raleta, više nema ostavim, nisam žena za zaj*banciju. Neka se dogovara sa sobom. Ima da ga iseckam i spakujem u kesice, ni forenzika ga neće prepoznati, ili neka mi napravi koncert. Arena je trebalo pre Tare da bude, ona se desila, i dalje sam na porodiljskom. Mene Ušće jedino inspiriše - šokirala je Ana, a na pitanje da li bi se udala za Raleta poručila je:

Informer

 

- Na to pitanje ne mogu dati odgovor. Nisam odavde - rekla je Ana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".