Autor: Informer/A.S.

29.09.2024.

20:54

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Pričalo se da ga vara sa vlasnikom kluba! Milan i Sandra imali veliku krizu u braku

Voditelj i glumac, Milan Kalinić, razvodi se od svoje supruge Sandre Kalinić nakon 18 godina braka. Kako je Informer prvi pisao, Milan se iselio iz njihovog porodičnog stana u kom je živeo sa suprugom i dvoje dece. 

Milan i Sandra važili su za jedan od najskladnijih parova sa naše domaće javne scene, a malo ko zna da su oni prošli kroz težak period u svok braku davne 2014 godine. 

Informer

 

Tada su mediji brujali o tome kako Sandra vara Milana sa vlasnikom jednog beogradskog kluba. Ova vest je uzdrmala njihovu vezu i postavila ih pred izazov koji je mogao ozbiljno da ugrozi njihovu zajednicu.

Međutim, umesto da se povuku li da se upuste u javnu svađu, Milan je odlučio da postupi kao pravi džentlmen. On je stao u odbranu svoje supruge i njihovog braka. Nisu dozvolili da ih tračevi i skandali razdvoje.

Informer

 

- Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine. Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao - otvoreno je izjavio Milan Kalinić tada za Kurir.