Autor: Informer/K.Ć.

29.09.2024.

21:11

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Svi smo u strahu": Đorđe David progovorio o povratku Saše Popovića u "Zvezde Granda"

Čuveni estradni mag, Saša Popović, poslednjih meseci susreće se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog kojih je pre nekoliko dana i hospitalizovan. 

Sada je Đorđe David u kratkom intervjuu otkrio kako žiri funkcioniše u Zvezdama Granda bez Saše Popovića i kada možemo da očekujemo njegov povratak.

Informer

 

- Pa dosta smo u grču, dosta smo negde, ne nesnađeni, mi smo ljudi koji dugo ovaj posao rade, ali negde smo u grču i negde smo u strahu da li će, šta će, kako će i tako dalje i tako dalje. Sale se brzo vraća, samo ću toliko da kažem jer produkcija ne dozvoljava da kažemo taj datum. Ali ću vam reći da Marija i Ceca prednjače kad su kandidati u pitanju, nekako su im najviralniji, nekako se najviše lepe za njih dve i to je ok, i to je meni ok, ja nemam nikakav kompleks niti bilo kakvu vrstu sujete. Marija sa ove strane, Ceca sa one strane mislim da diktiraju neke standarde i diktiraju jednu stvar koja je najvažnija u ovom našem poslu, a to je zanat. One vrlo ozbiljno barataju svojim zanatom - rekao je ona za Telegraf.

Podsetimo, nakon vesti da je hospitalizovan, stupili smo u kontakt sa njegovom suprugom, Suzanom Jovanović, koja nije bila preterano raspoložena da priča o zdravstvenom stanju svog supruga. 

- Izvinite, ali za sada ne mogu ništa da vam kažem. Hvala što poštujete našu privatnost - bila je kratka Suzana Jovanović za Informer.