30.09.2024.

18:49

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Šok intervju Lune i Marka! O skandalu sa komšijom, ulasku u "Elitu 8", honoraru i Anastasiji Ražnatović: Za milion evra! (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković danas, 30. oktobra, proslavili su prvi rođendan ćerkice Lane. Influenserka i jutjuber pojavili su se elegantno obučeni, a tom prilikom obratili su se okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bila i ekipa Informera.

Miljković i Luna, najpre, su se dotakli skandala o kojem je brujala Srbija, njegovog sukoba sa komšijom, zbog čega je nekadašnji učesnik "Velikog brata" bio i priveden.

Informer

 

- Sa komšijom smo se videli i rukovali se. Objasnili se i pomirili. Stavili smo tačku na sve nesuglasice. Između nas dvojice neće doći do spora. Taj dan je bio za mene ludački... Dešavale su se iz minuta u minut neke haotične stvari. Kako se okreneš dobiješ neki udarac i šamar! Hvala Bogu pa se završio. 

S obzirom na to da su se upoznali u rijaliti programu, Miljkovići ističu da ne postoji novac za koji bi se vratili na imanje u kojem je njihova ljubav rodila.

- Nema tih para, ne ulazim ni u kakav rijaliti. Ja sam majka i imam dve ćerke kojima sam najpotrebnija. Ne bih ih ostavila ni za šta na svetu. Nisam ni za voditeljku tog formata, previše sam emotivna i to traje satima. Marko bi to mogao, ali za milion evra.

Naposletku, Luna je, kao novopečena voditeljka podkasta "Bunker", otkrila da bi u njemu bez problema ugostila kumu Anastasiju Ražnatović.

- Naravno, vrlo rado. Ja sam profesionalac i mogu svakog da ugostim. Ja zovem ljude koji su popularni, ali nisam čak svakog ni gotivila ko je bio u mojoj emisiji. Trudim se da se svako lepo oseća kod mene i hvala svima koji su došli.

Ostatak intervjua pogledajte u video-zapisu ispored teksta.