30.09.2024.

23:36

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Slađa Delibašić iskreno o odnosu sa Đoletom Đoganijem! Ovo se desilo posle šest godina (VIDEO)

Večeras su se mnogobrojne poznate ličnosti pojavile u Teatru Odeon na dodeli nagrada koje "City Records", "Pink radio" i "Pink Music" dodeljuju svojim ekskluzivcima povodom 30 godina TV Pinka.

Informer

 

Među zvanicama našla se i poznata pevačica Slađa Delibašić. Ono što je sve iznenadilo jeste činjenica da se Slađa nije pojavila večeras na proslavi krštenja i prvog rođendana ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića. Ona nije želela da komentariše pomenutu situaciju, već je samo kratko poželela sve najbolje porodici Miljković Đogani. 

- Srećno krštenje Luninoj i Markovoj ćerki, slabo se čujemo i želim im stvarno sve najlepše - rekla je Slađa, pa progovorila o razvodima na estradi, kao i razvodu Milana Kalinića nakon 18 godina braka:

Informer

 

- Pa ne znam, mislim da žene imaju veći primat u svemu i da to više nije kao pre, ali ako oni dobro komuniciraju zbog dece onda to uopšte nije loše. Treba ostati prijatelj sa bivšim suprugom, ako je mogućnosti da majka brine o svemu što da ne, ne treba stajati muškarcu odmah na put da ga satreš da ti daje alimentaciju. Zavisi ko pogreši, to je najveće pitanje. Ja sam sa svojim bivšim suprugom super, posle šest godina smo postali prijatelji - rekla je Slađa.