30.09.2024.

21:47

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Mladen Baron održao spektakularnu reviju na Belom dvoru: Kreator za Informer sabrao utiske (FOTO/VIDEO)

Mladen Milivojević Baron večeras, 30. septembra, održao je reviju na Belom dvoru, povodom 28 godina karijere. Modni dizajner okupio je sam krem domaćeg džet-seta, među kojima su bile voditeljke Dragana Džajić, Marija Egelja, Sanja Marinković, pevači Boban Rajović i Nenad Jovanović Blizanac, kao i glumica Dragana Mićalović.

Tom prilikom, neposredno nakon završetka spektakularnog defilea, Baron je u razgovoru sa Informerom sabrao utiske i otkrio detalje nove kolekcije.

- Pratim svoj stil i obično sve kolekcije, muška najpre, jeste ono što bih ja poneo. Sledim tu nit, pravim nešto što je komercijalno i nosivo, a da su boje u trendu, koje ne pratim slepo. Volim da modeli nose garderobu, a da nije obrnut slučaj. Plava boja beskonačnosti dominira ovom kolekcijom.

Pomenuli smo i brojne javne ličnosti koje je Mladen stilizovao.

Informer

 

- Sarađujem sa ljudima kojima je potrebna moja pomoć i koji žele da ja budem taj koji će da promeni njihov stajling. Uzajamno poverenje je ono što čini saradnju kvalitetnom i dobrom.

Naposletku, dotakli smo se i toalete koju je ponela supruga predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić.

- Večeras je Tamara Vučić u mojoj haljini, koja je rađena za Pariz, i sa zadovoljstvom sarađujem sa njom.

Inače, u Belom dvoru pojavio se i Nenad Jovanović, poznatiji kao Nenad Blizanac, koji je pred našom kamerom progovorio o nadolazećem koncertu u Beogradu.

Informer

 

- Ja sam čuo da se gosti ne najavljuju, a ja sam ih ipak najavio. Prvo sam pomislio da pevam samo svoje pesme, a onda su mi rekli da mnoge velike zvezde pevaju tuđe, poput Saše Matića i Ace Lukasa. 

Razgovor nije mogao prođe ni bez Nenadovog brata, Peđe Jovanovića.

- Nema nadmetanja. Ja sam bolji pevač od njega. To je stvar ukusa. Ja u svakom slučaju pevam duže od njega. On za sada ima veću karijeru, ali mi se uvek takmičimo. Imamo zdravu vrstu kompetencije.