30.09.2024.

23:56

Foto: ATA Images

Džet set

"O takmičenju razmišljam od 2019. godine!" Boban Rajović spreman da predstavlja Crnu Goru na "Evroviziji": "Na ovaj način ću produžiti svoju karijeru" (VIDEO)

Večeras su se mnogobrojne poznate ličnosti pojavile u Teatru Odeon na dodeli nagrada koje "City Records", "Pink radio" i "Pink Music" dodeljuju svojim ekskluzivcima povodom 30 godina TV Pinka. Jedan od gostiju bio je i pevač Boban Rajović. 

Danas se u medijima pojavila informacija da je RTCG raspisao je javni konkurs za izbor kompozicije za predstavnika Crne Gore na "Evoroviziji", a među pevačima koji su poslali svoje pesme našao se i Boban Rajović. On je sada za medije govorio o prijavljivanju na "Montesong", koji će biti održan u novembru. 

Informer

 

- Ako se pojavim na izboru pesme za "Evroviziju" to radim zato što smatram da treba nešto novo da se desi u mojoj karijeri. Mislim da je sve postalo malo sterilno, a ovo je neki izazov za mene, o ovome sam razmišljao od 2019. godine. S obzirom na to da je "Evrovizija" u pitanju, to znači da mora i pesma da bude drugačila, a to je bio dodatni izazov za mene. Pesma je u takmičarskom fazonu, sa primesama crnogorskog zvuka i melodije - izjavio je Boban. 

Informer

 

Rajović se zatim osvrnuo i na Danicu Crnogorčević, koja će se isto takmičiti. 

- Ako mi Danica bude konkurencija, onda sam ubeđen da će to biti zanimljiv festival. Ja mogu da poručim da želim da pobedi najbolji. Zaista bih voleo da to pobedu odnese onaj kome je ona najpotrebnija. Ja sebe smatram ostvarenom ličnošću u svakom smislu, tako da, ako se odnesem pobedu, neću biti tužan. Samim tim što ću učestvovati, produžiću svoju karijeru - rekao je on za medije.