01.10.2024.

10:16

Foto: Printscreen Instagram/Ataimages/jelenakarleusastar Instagram/Zoran Sinko

Džet set

Razvodi koji su tresli estradu! Brakovi su im pucali zbog afera, preljuba, javno su se svađali, a neki još vode bitku na sudu

Razvod Milana i Sandre Kalinića posle 18 godina braka, o kojem je Informer prvi pisao, iznenadio je mnoge. Voditelj i bivša manekenka već skoro godinu dana ne žive zajedno, a Kalinić se iselio iz porodičnog stana, gde povremeno dolazi. Njihov razvod samo je jedan u nizu razvoda na srpskoj estradi o kojima ne prestaje da se priča.

Informer

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Pop diva Jelena Karleuša nedavno se oglasila se na svom Instagram profilu i obavestila javnost da je potpisala sporazumni razvod od Duška Tošića.

- Potpisala sam sporazumni razvod braka posle 16 godina. Sama. Prekoputa mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašćeni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao. Nisam pitala zašto. Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku. Staratelj naše dece sam ja. "Druga strana" nije imala drugačiji predlog - napisala je tada između ostalog Karleuša. 

Informer

 

Haris i Melina Džinović

Pevač Haris Džinović se 28. marta 2024. godine razveo od supruge Meline sa kojom ima dvoje dece, a vest o njihovom krahu braka podigla je veliku prašinu u javnosti. Kako je Haris više puta ispričao, Melina je samoinicijativno napustila porodični dom bez ikakvog objašnjena, a nakon toga on joj je prebacivao to što joj je pružio sve u životu i što je trošila njegov novac. Iako je njihov razvod završen, bivši supružnici još se spore oko zajedničke imovine, pa se pevač juče pojavio na ročištu bez pratnje advokata i vidno neraspoložen. Kasnije je na jednom prestoničkom događaju pojavljivanje na sudu ovako prokomentarisao:

- Najpre, nije bilo suđenje. Ako je suđenje, onda je neko kriv i ide u zatvor, ovo je bilo jedno procesno ročište povodom razvoda braka. Razveo se Ben Aflek dva puta, što ne bih i ja - rekao je Džinović.

Informer

 

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Kao bomba u javnosti je odjeknula vest da se posle više od dve decenije razvode Dragana Mirković i Toni Bijelić. Muzička zvezda javnosti se obratila saopštenjem u kom je saopštila da se razvodi, a nakon toga u javnos su počeli da cure detalji bračne krize, pa su mediji tako pisali da Bijelić ima novu partnerku kojoj je kupio kuću u Opatiji. Draganina koleginica i prijateljica Jelena Karleuša nedavno je u jednoj emisiji otkrila kroz šta Mirkovićeva prolazi.

- Dragana prolazi kroz ružan razvod, pozvala me je i rekla da sam imala sreću sa Duškom, jer je sva naša zajednička imovina prepisana na našu decu. Ja sam rekla, a kako drugačije, mi ćemo otići jednoga dana, one ostaju - rekla je nedavno JK.

Informer

 

Dženan i Samira Lonačarević

Pevač Dženan Lončarević razveo se pre nekoliko meseci posle 25 godina braka od supruge Samire Lončarević, koju do taa nismo imali prilike da vidimo pored njega u javnosti. Njihov razvod danima je bio tema medijskih natpisa. Tada se saznalo da je pevač iako u braku sa Samirom, više od decenije živeo sa drugom ženom u Beogradu, dok je njegova zakonita supruga živela sa decom u Prijepolju. 

- Nisam mogla da verujem da 15 godina ima ljubavnicu. Nisam verovala zato što sam stvarno volela tog čoveka i nije mi išlo u glavu da je to tako - rekla je tada Samira za Informer.  

Informer

 

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Brak koji je trajao sedam godina i uvek bio pod budnim okom javnosti je brak Sonje i Lukasa. Pevač je pre nje imao dva braka, a Sonja jedan i to sa Acinim kolegom Željkom Šašićem koji je u tim godinama dok je ljubav između ovo dvoje golupčića cvetala, snimio pesmu upravo posvećenu Sonji. Za razvod ovog braka bilo je mnogo spekulacija. Od toga da pevač vara suprugu na svakom ćošku i da ona ne može da podnese njegove poroke, do toga da upravo ona vara njega. Njihov razvod su svi mediji ispratili. Kada su izašli iz sudnice tog dana Lukas je izjavio da je bilo kako na pijaci, jer su njoj samo pare bitne a Sonja po izlasku iz sudnice je izjavila da ide da slavi.

Informer

 

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Brak Nikolićeve i Đuroća jedan je od onih koji su izazvali najviše pažnje ali je i najkraće trajao. Upoznali su se dok su zajedno stvarali nove projekte, ludo zavoleli, brzo postali roditelji, a najbrže razveli. Njihova veza bila je burna, pa je tako Ana jednom prilikom uništila auto popularnom reperu, pošto je bila ljuta na njega. 

Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon  - pričala je Ana o ovom događaju. 

Kao glavni razlog prekida odnosa pevačica je navodila to da Rasta nije dobar muž i da je oženjen a ko momak živi, a reper nije davao nikakve izjave, već je potpisao papire i završio tu etapu života.