01.10.2024.

12:16

Foto: Masha Bandjur

Džet set

Husa progovorio o padu na nastupu! Evo šta pevač kaže o pehu o kom bruje mreže (VIDEO)

Pevač Husein Husa Alijević, poznatiji kao Husa Beat Street, na jednom slavlju doživeo je nezgodu kada je pevao pesmu svog pokojnog kolege Džeja Ramadanovskog "Lubenica". Naime, Husa se popeo na sto, koji se pod njegovom težinom polomio, a pevač je propao na pod. Lica gostiju bila su u šoku, dok se pevač odmah pribrao i nastavio sa numerom kao da se ništa nije desilo.

Informer

 

Snimak je završio na društvenim mrežama i postao viralan, a pevačeva nezgoda ne prestaje da se komentariše. 

 - Domaćini su iz Stokholma, bili su jako gostoprimljivi, bez obzira na ovaj mali incident. Dobro je da nije bilo dodatnih troškova jer je sto iz ovih krajeva, ali što se samog pada tiče "Show must go one", jer kada se padne, mora se ustati i nastaviti dalje. Nemam običaj da skačem po stolovima ali kada je krenula pesma "Lubenica”, a ja se našao daleko od bine instiktivno sam skočio ne svatajući da nisam u Skadarliji, gde su stolovi svakako izdržljiviji. Svi su bili oduševljeni mojom reakcijom nakon pada - objasnio je pevač kako je došlo do nezgode. 

Informer

 

Iako snimak izgleda strašno, Husa kaže da nije bio ni ogreban.

- Momak koji je bio obezbeđenje našalio se kako treba da me sačuva od samog sebe. Bilo je to moje prvo gostovanje u Švedskoj, ali ću se vratiti vrlo brzo jer su svi oduševljeni - zaključio je pevač koji se ponovo osvrnuo na pad i rekao kako radi na novoj pesmi koja baš govori o tome.

- Uskoro izlazi moja nova pesma "Ponedeljak" na kojoj radim sa autorom Mirkom Čajićem. Ovo je ozbiljna pesma, koja govori baš o tome kako nakon svakog životnog pada, moramo ponovo ustati. Mi smo okačili na društvene mreže radnu verziju pesme i već po prvim reackijama naišla je na odlične komentare - zaključio je Husa.

Kako je izgledao njegov pad na nastupu u Stokholmu pogledajte u videu ispod.