01.10.2024.

16:24

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"On odavno ne živi ovde!" Milan Kalinić raskrinkan: "Čekala ga je devojka, besneo je na nju"

Milan Kalinić, kako je Informer ekskluzivno saznao, razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka.

Glumac i voditelj se nakon ove vesti oglasio za naš portal, međutim, istakao je da nema komentar, a na temu raskola sada su progovorile i njegove komšije sa Voždovca, gde je godinama živeo sa suprugom, dok se nije odselio kod majke. 

- On odavno ne živi ovde. Primetili smo to jer njegov džip više nije ovde parkiran, ali dolazi. Dolazi često skuterom ovde, nosi kacigu, uglavnom predveče. Bude tu dva, tri sata i onda čujem skuter kako odlazi - priča sagovornik Kurira i nastavlja:

Informer

 

- Ranije smo ih viđali uvek zajedno i dobro raspoložene. Međutim, ja mislim da dok žena ćuti dobro je, kad progovori i primeti neke stvari nastaje problem. On je uspešan, poznat, zgodan, mlade devojke vole to. Evo, ispričaću jednu priču od pre nekog vremena kad njegova žena nije bila tu. Jedno veče sam sedeo na terasi i parkirala se neka devojka sa autom. Čekala je neko vreme kao vi sad i onda je izašao on. Vrlo besno je reagovao i pitao je zašto se parkirala ispred zgrade, a onda je ušao s njom u auto i otišao. Nemam lepe reči za njega kao komšiju. Nadobudan je i težak, dok je ona super jedna žena.