01.10.2024.

17:02

Foto: Informer/Printskrin Instagram

Džet set

Prase se valja u blatu! Preti bivšoj za kojom je cvileo: "Misliš da ću ostaviti tvoj ugled netaknutim?"

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je potvrdio krah veze sa Anjom Blagojević.

U nedavnom lajvu, influenserka je prokomentarisala raskid i ukazala na to kako je ljubav za Praseta "strani pojam", a istakla je i da materijalni status ne bi trebao da bude presudan u vezama, što je izazvalo oštru reakciju bivšeg dečka.

- Biti s muškarcem koji ima manje para od bivšeg ne znači da si pao s konja na magarca, već znači da nemaš iskrivljene životne vrednosti i da ti je ljubav prioritet, a ne pare. Ali je tebi to strani pojam - poručila je Anja putem komentara na lajvu.

Baka je, revoltiran, uzvratio:

- Opa, znači sad se vređamo? Nismo mi rekli da budeš s likom koji ima manje para, nego s nekim ko radi od devet do pet i ne može da ti pruži sve što ti želiš.

Takođe, dotakao se i uzroka raskida, napominjući da to nije isključivo zbog karijere.

Informer

 

- Jao, sad zato što je ovo napisala razmišljam da krenem malo dublje da komentarišem ono što ona priča. Da vam ja pričam malo kako zapravo jeste, a? A ne kako ona "priča". Da pričam ja malo? Digne mi pritisak u trenutku. Lupa gluposti. Hajde idi u separe sa ovim likovima koji imaju lovu, tamo budi, nemoj meni ovde da prosipaš... Alo, tišina, bre - pričao je on.

Na pitanje da li smatra da Anja iznosi svoje stavove u javnost jer se boji da će otkriti prave razloge njihovog raskida, Bogdan je rekao:

- Misli da sam ja toliko dobra osoba da neću ništa da kažem. Da ću ostaviti njen ugled netaknut, da ću pustiti da me ona trpa, zato što zna koliko sam dobar. I zato piše te stvari i zato me kuša jer zna kakva sam osoba i koliko sam bio dobar prema njoj. E, pa sad će se promeniti sve. Sad je zaslužila drugačiji tretman - poručio je Ilić.