01.10.2024.

18:54

Foto: Printskrin video/informer

Džet set

"Anabela je, kao i Brena, morala da primi pravoslavlje!" Sramotna izjava pevačicine polusestre! Bukva lupetala kao niko: "U Srbiji to moraš!"

Bosanskohercegovačka glumica Aida Bukva, u Srbiji najpre poznata kao rođena sestra Anabele Atijas, progovorila je o odrastanju sa našom pevačicom, sa kojom deli oca.

- Anabela je u srednju školu otišla u Sarajevo, a posle je otišla u Švajcarsku. Početkom rata je otišla za Beograd. Mi smo živeli zajedno u istoj kući. Imamo zajedničkog oca. Ona je živela s nama kad sam se ja rodila - rekla je na početku Aida.

Govorila je Aida o životu sa nekadašnjom članicom dua "Funky G", kada je iznela niz šoknantnih tvrdnji.

Informer

 

Kako kaže, Atijasova je bila "primorana da primi pravoslavnu veru".

- Imala je tu fazu, ne znam da li je opstala u toj fazi pravoslavlja. Ja mislim da u Srbiji moraš to reći. To je morala i Brena, a kamoli Anabela. Ne možeš biti Fahreta Jahić, moraš biti Lepa Brena. Ona kaže kako se zove, samo što to niko... Ljudi i dalje insistiraju. Ne percepiraju je tako. Tako da mislim da je to tamo isto kao kod nas. Da bi napravio neku karijeru, moraš ili da si u prvom safu ili da se deklarišeš kao da si ovo ili ono. Ne možeš biti ništa - rekla je Anabelina polusestra u jednom podkastu.