02.10.2024.

17:01

Foto: printscreen/K1

Džet set

Emotivna sećanja na Donu Ares: Majka i Halid Bešlić o njenom životu

Dona Ares nije bila samo umetnica, već i veliki borac. Borbu sa opakom bolešću, karcinomom pluća, vodila je hrabro i javno, koristeći svoju priču kako bi pomogla drugima u sličnim situacijama. Iako su porodica i prijatelji verovali da će pobediti, Dona je poslednjih šest meseci provela u miru svog doma, sa majkom uz sebe. "Otišla je mirna na onaj svet, a ja sam njen teret preuzela na sebe," prisetila se njena majka, opisujući njihov poslednji zajednički period.

Informer

 

U emisiji "Prvi red", osim Donine majke, govorio je i njen dugogodišnji prijatelj i saradnik, legendarni Halid Bešlić. Halid se prisetio snimanja njihovog dueta "Sviraj nešto narodno", ističući: "To je najbolji spot koji sam ikad snimio." Njihova saradnja ostala je upamćena kao jedno od najlepših muzičkih poglavlja na ovim prostorima.

Informer

 

Donin život, iako tragično prekinut 2. septembra 2017. godine, ostavio je dubok trag. Njeni prijatelji i porodica se sećaju njene energije, hrabrosti i nepresušne želje da pomaže drugima. Pored brojnih hitova, Dona je ostala upamćena i kao veliki humanista i dobrotvor. Do poslednjeg trenutka verovala je u život i u svoju misiju da inspiriše ljude.

Ne propustite ovu emotivnu epizodu emisije "Prvi red", posvećenu Doni Ares - jedinstvenoj umetnici, velikom borcu i zvezdi koja i dalje sija u srcima onih koji su je voleli. Iako je otišla, njena muzika i ljubav prema ljudima žive zauvek!

Program televizije K1 pratite na kablovskim operaterima: mts (kanal 111), Supernova (kanal 11), Orion (kanal 7) i Hipernet (kanal 8). Emisiju "Prvi red" možete gledati i na YouTube kanalu K1 televizije.