02.10.2024.

20:21

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Estrada se sjatila na svadbu Aleksandre Bursać! Najpoznatije zvezde "Granda" blistaju: Milica Todorović, Jelena Kostov, Perućica... (FOTO)

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić danas su organizovali venčanje, koje su najavili pre nekoliko meseci kada se saznalo da su zajedno.

Građansko venčanje i svadbeno veselje održalo se u Novom Sadu, u jednoj luksuznoj sali, a zvanice su već odavno pristigle.

Informer

 

Među prvima su se pojavili Saško Nikolić, Saša Kapor i Nikolina Kovač, koji su izgledali veoma elegantno, Bane Mojićević, Stefan Petrušić, Milica Todorović, koja nije prestajala da se smeje, Ivana Pavković i Petar Mitić, Jelena Kostov, Gabrijela Pejčev, Ljuba Perućuca sa suprugom, Dragica Zlatić, Dejan Matić sa ženom i drugi. 

- Uvek smo spremni kad je ovakav događaj u pitanju. Da i našu koleginicu udamo konačno, to nam je jako milo. Savetovali smo ih da budu istrajni. Recepta nema za trajanje braka, glupo je da se daju saveti i pametuje, bitno je da se u brak ulazi iz ljubavi - rekli su Nikolina i Saša pred okupljenim medijima, među kojima je bio i Informer.

- Mladencima sam poželeo da se ludo vole u svakoj sekundi u kojoj žive, ako je tako, onda će njihov život prerasti u još lepše stvari. Tajna uspešnog braka je kompromis, ljubav i strast - rekao je Milan Mitrović.

Ljuba Perućica je poručio da će pomoći koleginici Dragici Zlatić da uhvati bidermajer, a svi su spremni za ludi provod.