Autor: Informer/D.G.

03.10.2024.

10:37

Foto: informer.rs

Džet set

"Ja ne lažem nikada!" Milan Milošević otkrio šta je Mirče uradio čim se razišao od voditeljke: "On je..."

Voditeljka "Elite 8" Ana Radulović i njen suprug pevač Mirče Radulović izdali su juče, 2.oktobra zajedničko saopštenje u kom su obavestili javnost da su odlučili da stave tačku na bračnu zajednicu posle 11 godina zajedničkog života. Njihov rastanak prokomentarisao je Anin kolega Milan Milošević.

Informer

 

- Sasvim normalno je danas i civilizovano razvesti se. Mislim da su Ana i Mirče ovo odlično uradili, saopštenje mi se sviđa. Bez neke zle krvi. Vidim da je on već obrisao sve zajedničke fotografije na Instagramu. Ostavio je samo nekoliko svojih i par slika sa sinom, ali prate se i dalje na Instagramu. Što će, ja mislim, vrlo brzo da se promeni i da će se otpratiti - rekao je Milošević u emisiji "Redakcija".

Informer

 

Voditelj je potom ušao na profil pevača i video da nema porodičnih fotografija, te istakao da Milan ne laže.

- Ja ne lažem nikad, neka je sa srećom i jednom i drugom. Mislim da zaslužuju svako svoje sreću, bolje nego da se muče ako se ne vole više - izjavio je Milošević.

Voditelj je zatim čestitao paru. 

- Ja im čestitam na razvodu. Razvod je napravljen da bi se brakovi okončali. Čim postoji zakonski razvod, treba da ga upražnjavamo - objasnio je Milan.