Autor: Informer/D.G.

03.10.2024.

13:35

Foto: ATAIMAGES

Džet set

(FOTO) "Na mene je izvršen atentat sa ovim!" Desingerica šokirao bizarnom objavom, nakon skandalozne tuče objavio ovu fotografiju

Dragomir Despić Desingerica potukao se juče, 2. oktobra u Beogradu, a snimak ovog incidenta Informer je prvi objavio. Na uznemirujućem snimku vidi se okršaj kontroverznog repera i starijeg čoveka, dok građani pokušavaju da ih razdvoje.

Nakon incidenta i izjave da je u stvari on taj koji je napadnut, Despić se ponovo oglasio na svom Instagramu i objavio sliku građevinskih kolica uz sledeći tekst:

- Danas je na mene izvršen atentat sa ovim - napisao je Desingerica, pa dodao:

- Ovo je trava koja je saučesnik u organizaciji, komšijina trava. U dogovoru sa komšijom su napunili kolica i krenuli u atentat na mene - napisao je kontroverzni reper. 

Podsetimo, stariji čovek sa snimka, nakon incidenta pozvao je policiju, a tom prilikom tvrdio je da je napadnut od strane Despića, preneli su domaći mediji. Kako je objasnio, on je kosio je travu isped dvorišta, Desingerica je projuruo brzo automobilom, on se pobunio, zatim je reper stao, izašao iz auta i pretio mu i fizički nasrnuo na njega.

Informer

 

Despić je, međutim, u izjavi za naš portal tvrdio da je on napadnut i da su udarili njegovu ženu i raskrvarili joj usnu.

- Kada sam naišao kolima, gurnuli su mi kolica pred auto, dok mi dete spava pozadi. Prišao mi je čovek i kaže: "Šta je pi*ko drogirana?!". Ja uzmem i pomerim ga. Kažem: "Druže, ne možeš da se biješ sa mnom, stariji si!". Kada je stariji čovek udario moju ženu, onda sam uleteo ja! Mogao sam da izginem sa detetom u kolima. Debili ljubomorni - rekaoje reper za Informer.