03.10.2024.

23:47

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Jelena Kostov progovorila o partneru o kojem se malo zna, pa prozvala kolege: "Te priče kod mene ne piju vodu"

Jelena Kostov je poznata po tome da ne voli preterano da eksponira svoj privatan život, te supruga i decu nećemo videti sa njom na bilo kakvom javnom događaju.

Tako je bilo i juče kada je bila na svadbi Aleksandre Bursać i Stevana Sekulića, gde je, barem za javnost, došla sama.

Jelena je i ranije pričala o tome da je njen muž taj koji ne želi da se medijski eksponira, ali je uvek uz nju. 

Informer

 

- Ja ne krijem partnera, samo on ne želi da se eksponira. Taman posla da ga krijem... Mislim da je to jedan od recepata za uspešan brak kad se radi o estradi, jer onog trenutka kad krene da se piše o vašem suprugu, krenu da se mešaju ljudi koji najmanje treba da se mešaju. To je to. On je uvek tu, samo nije tu da daje intervjue - rekla je Jelena okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa Informera.

Informer

 

Kako je istakla, ne dopada joj se kad čuje priče od kolega da "nisu zvali medije na slavlje", jer da su nešto želeli, mogli bi da sakriju.

- Lako je jako sačuvati privatnost jer, ukoliko mi sami ne dajemo dovoljnu dozu, onda ni vi nećete pisati. One priče: "Napravio sam veselje, nisam zvao novinare, sami su došli", kod mene ne piju vodu. Ja sam pravila sinu veselje sa 300 zvanica, niste ni znali dok nisam okačila na Instagram. Ja to doziram koliko želim - istakla je pevačica.

Tagovi: