Autor: Informer/A.S.

04.10.2024.

12:22

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nisam imala osećaj da je on..." Zorana razotkrila istinu o odnosu sa MC Stojanom, potvrdila ono o čemu se u javnosti dosta spekulisalo

Pevačica Zorana Mićanović i njen kolega, Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, skrenuli su veliku pažnju javnosti na sebe kada su na mrežama objavili da su u vezi. 

Informer

 

Ono što je svima posebno privuklo pažnju jeste činjenica da je MC Stojan čak 22 godine stariji od Zorane. Iako je između njih bila ogromna razlika u godinama, oni su tada pričali da im to ne predstavlja problem. Pored toga, u javnosti se spekulisalo da je njihov odnos samo deo marketinškog trika i da između njih dvoje ne postoji zapravo ništa. 

Sada je i sama Zorana ispričala da njihova veza nije bila lažna, kao i da ništa nisu radili zarad marketinga. 

Informer

 

- Nije bila fejk. Bili smo zajedno. Mi smo se upoznali pre nego ćemo snimiti duet i ja nisam uopšte imala osećaj da je on stariji 22 godine. To mu i sad kažem... Mi smo ostali zaista u kul odnosima, nastupamo zajedno - otkrila je Zorana u ''Panama'' podkastu.

Oni kao par su bili veoma zanimljivi javnosti, ali kako Zorana kaže, posle nekog vremena su shvatili da nisu jedno za drugo i rastali se na prijateljski način.