Autor: Informer/D.G.

04.10.2024.

12:42

Foto: Foto: Shutterstock, Instagram/adrianakadar

Džet set

"Šta nam je ovo trebalo?" Džehvini brat i snaja podelili prve utiske o životu u Dubaiju: "Naizgled sve savršeno, ali..."

Brat i snaja pevačice Teodore Džehverović, Savo Džehverović i Adriana Kadar odlućili su da život nastave u Dubaiju, odakle svakodnevno obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama o životu u Emiratima.

Adriana i Sava su nedavno spakoali kofere i sa ćerkicom Doroteom se preselili u Dubai. Nakon što su pokazali kako izgleda njihovo novo porodično gnezdo, Adriana je sada ispričala sa kakvim se emocijama susreću nakon selidbe. 

Informer

 

- Kakav rolerkoster emocija ovih dana... Naizgled sve savršeno, ali zapravo je u glavi jedan veliki haos. Da li smo napravili ispravnu odluku? Šta smo postigli ovim korakom? Da li odvajanje od familije ima cenu? Sve smo imali u Srbiji, a opet je nešto falilo, da li ćemo to ovde naći? Da li smo mi stvoreni za velike stvari ili u ovom slučaju treba biti skroman? Da li će Dorotea imati bolju budućnost? Sve je preskupo. I još milion pitanja. Potpuni izlazak iz komforne zone i znam da je početak jako težak i da ćemo još 100 puta reći "Šta nam je ovo trebalo?" Ali u dubini duše i Sava i ja verujemo da smo ovde sa razlogom. Nešto postoji... - napisala je Adriana na svom Instagramu.

Informer

 

Njihovi pratioci dali su im podršku u komenatarima, a mnogi su im savetovali i da se vrate ukoliko im život u Emiratima ne bude odgovarao. Objavu je komentarisala i Teodora, a u komentaru je ostavila nekoliko srca. Njoj je odlazak brata, snajke i bratanice veoma teško pao, kao i njenoj majci Gordani Džehverović.

- Još ne možemo Teodora i ja da dođemo sebi. Iznenadna odluka, dobra prilika, to nisu mogli da propuste. Otišli su sa bebicom u Dubai da žive i rade. Mi smo navikli na njega, on nam je nekako ta muška figura u porodici uvek bio, osloni se čovek na njega, kako ćemo bez njega, ne znam, teško nam je. Odoh posle kod Teodore da se malo tešimo, oni su bili vezani, stan do stana živeli. Nedostajaće nam svo troje. Sava će raditi u jednoj agenciji za nekretnine, Adriana će čuvati bebu, ne brinem se, snaći će se, ali mnogo mi nedostaju - rekla je Goca za Alo.