Autor: Informer/D.G.

04.10.2024.

13:43

Foto: Foto: ATA images

Džet set

"To je m*donja!" Maca digao u zvezde ovog pevača, pa raspalio po ženama poznatih: "Budale iskompleksirane..."

Šoumen Dragan Marinković Maca poznat je kao neko ko rado i bez dlake na jeziku iznosi svoje stavove. Za domaće medije nedavno je govorio o srpskoj estradi, ali i šta je za njega merilo uspeha na estradnom nebu.

Poslednjih nekoliko godina pevači zarađuju tako što unapred dogovore honorar za nastup kako ne bi zavisili od posete kluba, ali ima i onih koji se izdvajaju.

Informer

 

- Nedeljko Bajić Baja! Od svih tih velikih zvezdetina... Frajera zovu, on je u fazonu "moje su karte, ti što si popio, tvoje je"... To je mu*onja, koji uzme sve na karte i puni sale non stop. To je uspeh - govorio je glumac.

Maca i njegova supruga Jovana nedavno su proslavili godišnjicu braka, a glumac kaže da za razliku od pojedinih žena ona nema potrebu da se eksponira u javnosti i kači na njegovo ime. 

- Jovana nema potrebu za medijskim eksponiranjem. Nije tip žene kao ove "žene poznatih"... Ove budale iskompleksirane uz muža dosadno im, pa postanu kreatorke, imaju potrebu da izađu u javnost. Ja tako i svoju decu vaspitavam, neka se bore sami, a ne da kažu: "Evo ga Macin mali". Ma j*** ti Maca mater, stvaraj svoje ime - kaže Marinković.