Autor: Informer.rs

04.10.2024.

14:49

Foto: SKYMUSIC

Džet set

Vojaž nastupa na Akonovom koncertu 16. oktobra u Beogradskoj Areni!

Popularni Vojaž, jedan od najvećih balkanskih muzičkih fenomena, biće specijalni gost na
koncertu legende hip-hop i R&B muzike, AKON-a, 16. oktobra 2024. u Beogradskoj Areni u organizaciji International Concerts Company MaximuM-a i Skymusic-a!

Akon je nesumnjivo globalni superstar, sa karijerom koja obiluje neverovatnim uspesima - više od 35 miliona prodatih albuma, čak 45 pesama na Billboard Hot 100 listi, i saradnje sa najvećim muzičkim ikonama poput Majkl Džeksona, Lejsi Gage i Eminema. Prvi put na Balkanu, Akon dolazi u okviru svoje najveće svetske turneje "The Superfan Tour" i to će biti trenutak koji će se prepričavati godinama!

Informer

 

Za sam koncert, pre AKON-a, publiku će zagrejati Vojaž, trenutno najtraženiji izvođač mlađe
generacije na Balkanu. Njegove pesme haraju top listama, a milionski pregledi na platformama dokazuju da je nezaustavljiv.

Njegova energija i neponovljivi nastupi podižu atmosferu do usijanja, a publika će 16. oktobra imati priliku da doživi koncert godine, kakav se ne viđa često!

Ulaznice za Akonov koncert dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 "Moj kiosk" objekata širom Srbije.