04.10.2024.

15:20

Foto: Promo

Džet set

Nova epizoda emisije "Ako progovorim": Kako preživeti traumu i uhvatiti prevaru - vikend ispovesti sa Gocom Tržan!

Ovog vikenda na K1 televiziji emisija "Ako progovorim" donosi dva snažna i emotivna izdanja koja će vas ostaviti bez daha.

U centru pažnje je potresna priča Jelene Buče, članice grupe "Frajle", koja će otvoreno govoriti o strašnom iskustvu pokušaja silovanja pre dvadeset godina. U intimnom i hrabrom razgovoru s voditeljkom Gocom Tržan, u nedelju 6. oktobra, Jelena će podeliti trenutke kada je njen svet stao - osećaj straha dok su ruke napadača bile oko njenog vrata, trenutak kada je molila za život i suze koje nije mogla zadržati dok se prisećala tog događaja.

Informer

 

Jelena otkriva da je njena majka tek nedavno saznala za ovu strašnu epizodu, što je samo dodatno produbilo emotivni naboj razgovora. Pored Jelene, emisija donosi i stručnu podršku - psihoterapeut Biljana Ćulafić i prof. Vlado Ilić, učitelj porodičnog rasporeda, govore o načinima kako prevazići traume i pomažu gledaocima da shvate kako pružiti podršku bližnjima koji su prošli kroz slično iskustvo.

Ali to nije sve, u subotu 5. oktobra imaćete priliku da se upoznate sa fascinantnim svetom privatnih detektiva!

Nikola Novak, direktor detektivske agencije i "Poligraf" centra, otkriva tajne svog zanimanja - od slučajeva prevara među partnerima, do briga roditelja o deci koja zloupotrebljavaju narkotike. Novak je čak doneo detektor laži u studio, demonstrirao njegov rad i otkrio da li je ikada pratio neku poznatu ličnost?

Informer

 

Za psihološki uvid u ovu temu, psihoterapeut Milica Marković daje stručno mišljenje, objašnjavajući zašto ljudi odlučuju da angažuju privatne detektive:

- Jednostavno više ne mogu da podnesu da ih prave ludim.

Kao poseban emotivni trenutak emisije, popularni pevač Aco Pejović podeliće dirljivu priču o svojim skromnim počecima, uključujući anegdotu o prvom honoraru koji je sa ponosom dao svojoj majci.

Ne propustite ovaj vikend na K1 od 13h, gde se životne priče prepliću sa stručnim savetima, a emocije i iskrenost postaju glavna snaga u suočavanju sa životnim izazovima!

Program televizije K1 pratite na kablovskim operaterima: mts (kanal 111), Supernova (kanal 11), Orion (kanal 7) i Hipernet (kanal 8). Emisiju „Ako progovorim” možete gledati i na YouTube kanalu K1 televizije.