Autor: Informer/A.S.

05.10.2024.

17:31

Foto: Miloš Rafailović/Klix.ba

Džet set

"Daću sve od sebe da pomognem ugroženima": Marija Šerifović slomljena zbog poplava u BiH, donela važnu odluku, ima veze sa njenom karijerom

U Bosni i Hercegovini katastrofalne poplave su odnele mnogo ljudskih života i napravile veliku materijalnu štetu. 

Informer

 

Mnoge javne ličnosti putem svojih Instagram profila dele apele za pomoć, a među njima je i pevačica Marija Šerifović. Ona je istakla da je na raspolaganju svima koji su pogođeni ovom strašnom vremenskom nepogodom, a pored toga, zbog situacije u zemlji, Marija je odlučila da otkaže svoj koncert u Sarajevu. 

- Nije vreme za pevanje dok neko pati. Zbog strašnih poplava u BiH, odlučila sam da koncert koji je bio zakazan u Sarajevu za 12. oktobar, pomerim za 28. decembar. Razumem sve vas koji ste kupili avionsku kartu ili rezervisali hotel, ali želim da apelujem na sve da pomognemo našim ljudima, a za pesmu i radovanje će biti vremena - istakla je ona i dodala: 

Informer

 

- Svaka kupljena karta za 12.10., važiće za 28.12., a ja... Ja sam tu za sve, pišite mi u DM, daću sve od sebe da pomognem ugroženima u ovoj strašnoj nevolji. Volim vas sve, čuvajte se - bila je jasna Marija.