Autor: Informer/A.S.

06.10.2024.

17:06

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Kalinić predvideo razvod braka! Pre godinu dana je ovim rečima govorio o svojoj supruzi i njihovom odnosu

Kako je Informer prvi pisao, voditelj i glumac, Milan Kalinić i njegova supuga Sandra Kalinić, rešili su da stave tačku na svoj brak nakon 18 godina zajedničkog života.

Informer

 

Sandra i Milan brzo su se dogovorili oko sporazumnog razvoda i podele bračne imovine, kako bi sve prošlo što brže i bezbolnije, najpre po njihovo dvoje dece. Kalinić je prihvatio da stan u kome su godinama zajedno živeli na Voždovcu pripadne Sandri i njihovoj deci, a on se preselio na drugu adresu. 

Informer

 

Oni su važili za jedan od najskladnijih parova sa naše javne scene, pa je tako vest o krahu njihove ljubavi šokirala sve. Kalinić je prošle godine u aprilu gostovao na jednoj televiziji gde je govorio o svojoj supruzi, a mnogi smatraju da je on baš tada predvideo da će uskoro doći do razvoda braka. 

Informer

 

- Zaista sam ponosan što sam u braku skoro 20 godina, ali u pravom braku. Nikada ne znamo šta nosi dan, a šta noć, možda se za godinu, dve dana desi nešto nepredviđeno, ali to ne znači da ne stojim iza ovoga šta sada pričam. Šta god da se desi, mislim na nešto loše, desiće se civilizovano - rekao je Milan na Kurir televiziji.