06.10.2024.

19:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Tamara Đurić ponovo uvećala zadnjicu! Novu guzu pokazala skroz gola, mreže se usijale: “Brutalna si, nema ti ravne!” (FOTO)

Tamara Đurić podvrgla se operaciji uvećanja zadnjice metodom doniranja masti, saznaje Informer.

Nekadašnja voditeljka televizije Pink nikada nije krila da mnogo ulaže u svoj izgled, a sada je posetila jednog od najboljih plastičnih hirurga u ovom delu Evrope.

- Tamari su smetali komentari da je premršava, pa se odlučila na povećanje zadnjice doniranjem masti. Otišla je kod jednog od najboljih hirurga, što ju je papreno koštalo, a sve s ciljem da joj pozadina bude još bolja, ali da njen struk ostane uzak i ruke tanane. Nije žalila para, a rezultatima je prezadovoljna, što se može videti na snimcima i fotografijama koje svakodnevno deli na društvenim mrežama. Svi su saglasni da sada izgleda još bolje i da je s razlogom mnogi smatraju najatraktivnijom ženom na domaćoj javnoj sceni - kaže za Informer dobro obavešten izvor.

Informer

 

Inače, Tamara se rezultatima uveliko pohvalila putem svog Instagram naloga, i to fotografijom na kojoj je obnažena. Tom prilikom, Đurićeva je naišla na brojne pozitivne komentare, a neki od njih su:

“Kakva riba”, “Nema joj ravne”, “Brutalno izgledaš” i drugi.

Podsetimo, poput bombe je odjeknula vest da je Tamara Đurić izvadila silikonske implante iz grudi. Ona je o ovom iskustvu ranije govorila za Informer, istakavši da se odlično oseća sa skromnijim dekolteom, međutim, bujne grudi je, na oduševljenje jačeg pola, vratila ponovnom operacijom.

Tagovi: