07.10.2024.

07:02

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Prava kuma! Katarina Grujić otkrila šta je Andreana Čekić uradila za nju, ovaj gest joj nikada ne može zaboraviti

Moje vreme tek dolazi, kaže Katarina Grujić (32)! Poznata pevačica u razgovoru za Informer otvoreno je govorila o privatnom životu, karijeri i planovima za budućnost, te je istakla da veruje da je tek čekaju velike stvari.

Informer

 

- Svako od nas sanja da jednog dana napuni beogradsku Arenu, tako i ja, ali smatram da samo onaj ko zasluži treba da stane na tu binu. Ja sam pre sedam godina, kada sam izbacila album, verovatno mogla da je napunim, ali tada nisam ni razmišljala o tome. Iako sam već 15 godina na sceni, mislim da sam još uvek na početku i da moje vreme tek dolazi - rekla je Kaća, te otkrila kakve će se pesme naći na njenom novom albumu:

- Album ću najverovatnije izbaciti sledeće godine. Za nekoliko dana snimam spot za novu pesmu "Nijedna kao ja", koja već godinu i po dana čeka da ugleda svetlost dana. Po njoj će i album nositi ime. Kroz celu svoju karijeru snimam osvetničke pesme jer važim za jaku ženu koja je svaki brodolom preživela. Osećam da mogu da otpevam takve numere i veruje mi se. Na novom albumu će biti i jedna predivna balada, ali opet i u baladi moraš da se osvetiš nekome - rekla je Kaća kroz smeh.

Informer

 

Atraktivna pevačica nedavno je osudila nastupe kontroverznog repera, Dragomira Despića Desingerice, te otkrila da li bi u budućnosti snimila duet sa njim.

- Snimila bih duet sa svima pa i sa njim, samo da je pesma normalna i da mi pristaje. Samo smatram da ljude moramo nazivati pravim imenima. Po mom mišljenju, Desingerica nije pevač i nije pošteno prema pravim pevačima njega nazivati pevačem. Mora da se napravi selekcija pevača, repera, trepera... - bila je izričita Grujićeva i dodala da priželjkuje da ukrsti glas sa svojom kumom Andreanom Čekić:

Informer

 

- Volela bih da snimim duet sa mojom kumom Andreanom i mi to najavljujemo već godinu dana, ali prosto ne možemo da nađemo pesmu. Imamo jednu u šteku, ali nismo sigurne... Moram da se pohvalim da mi je Andreana poklonila jednu njenu pesmu, jer se ona u njoj ne pronalazi, a pošto je osvetnička, procenila je da će meni bolje leći.

Katarina godinama uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim ima ćerkicu Katju, te nam je otkrila da i njena naslednica obožava muziku.

- Katja je već počela da pevuši i stvarno voli muziku, veoma mi je drago zbog toga. Ona ide i na balet, muzičko, gimnastiku... Podržaću je samo u onome u čemu bude najbolja, šta god to bilo - kazala je ponosna mama i dodala da njenu naslednicu već mnogi žele za snajku.

Informer

 

- Svi žele da im Katja bude snajka, ali pred tatom nema priče o momcima. Skoro sam je baš pitala za nekog druga iz vrtića i Marko je bio tu, a ona mi je samo rekla: "Mama, ja nemam drugove, samo drugarice" - zaključila je lepa pevačica.