07.10.2024.

08:01

Foto: Foto: Miloš Rafailović/EPA

Džet set

"Nisam otišla na Pi Didijevu zabavu, stresira me...": Ksenija Pajčin bila pozvana na žurke silovanja i narkomanije, evo kako je pričala o njemu (VIDEO)

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život u 32. godini kada ju je ubio bivši dečko Filip Kapisoda, koji je zatim presudio i sebi.

Ksenija je u trenutku smrti bila velika zvezda, a jednom prilikom je govorila o tome da je bila pozvana na žurku svetski poznatog repera Pi Didija, međutim, nije bila zainteresovana da dođe.

- Nisam otišla ni na P Didijevu žurku, ja to uopšte ne volim, stresira me i kad ne osetim da mi neko ne prija, pa makar to bio i on, ja onda to i ne radim. Nekada će se to ispričati, ali moj drug me je tada pozvao na žurku sa Majom Latinović koja je sada milionerka i umro je od smeha kad sam mu rekla da ušivam nadogradnju plesačicama i da ne mogu, jer sam umorna - rekla je ona prilikom jednog gostovanja u emisiji.

Podsetimo, Pi Didi je nedavno optužen za reketiranje, seksualnu trgovinu, kao i organizovani prevoz za ove nezakonite radnje.