07.10.2024.

10:41

Foto: printskrin drustvene mreze

Džet set

Karleuša u lajvu sa Bakom otkrila intimne detalje: "Plakala sam nakon seksa da bi nestali odmah, uglavnom su bili kod mene kući"

Baka Prase sinoć je održao lajv sa Jelenom Karleušom, za koji mnogi već komentarišu da je najšokantniji performans uživo u istoriji domaćeg šou-biznisa.

Informer

 

Pop zvezda je bila i više nego opuštena, a tokom jedne igrice sa jutjuberom, prokomentarisala je i šta misli o muškarcima koji plaču tokom se*sualnog odnosa i da li je imala takve situacije u životu.

- Dešavalo se. Da opišem? Pa da ne može da veruje šta mu se dešava... Da, čak se to jednom desilo, da od plakanja nije mogao. Ali isto tako, kontra - kad hoćeš da oteraš frajera od sebe, ovo je savet za sve devojke... Treba da se zagledate duboko u njegove oči za vreme ili odmah posle se*sa i da počne da vam se trese brada i donja usna i da se rasplačete - ispričala je Karleuša.

Informer

 

Baka nije krio oduševljenje Jeleninim odgovorima.

- Ja ne verujem šta slušam. Oduševljen sam, majke mi. Meni je ovo životni doživljaj. Kraljica - istakao je jutjuber.

Onda je usledilo Karleušino šok priznanje da su se i njoj dešavale te situacije tokom odnosa i to u njenoj kući.

- Radila sam te stvari. Plakala sam posle se*sa da bi nestao odmah, zato što su uglavnom bili kod mene u kući... I onda, pali! - rekla je Jelena. 

Informer

 

Podsetimo, Jelena je na samom početku lajva izjavila da je Bogdan imao intimni odnos sa starijom pevačicom sa naše javne scene.

- Pevačice pričaju da ti nemaš problem sa potencijom. Starija pevačica mi je rekla. Bile smo na sahrani, rekla mi je da ste imali nešto i da je to bilo dobro iskustvo i da si obdaren - otkrila je Karleuša.

Informer

 

Nakon Bakine molbe da ne govori javno, ona je to ipak učinila.

- Lepa Lukić - saopštila je Jelena u lajvu.

- Volim starije - zaključio je Baka uz osmeh.