07.10.2024.

13:12

Foto: Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

Džet set

Cifra je sumanuta! Karleuša i Baka Prase za dva i po sata lajva prikupili ogromnu sumu novca, evo koliko para je u pitanju!!

Jutjuber Baka Prase i pop zvezda Jelena Karleuša sinoć su na njegovom Jutjub kanalu organizovali lajv koji je oborio sve rekorde gledanosti na Balkanu, a povod je bio krajnje human - prikupljanje novca za pomoć stradalima od poplava koje su nedavno zadesile BiH.

Informer

 

Tokom dva i po sata koliko je trajao lajv, Karleuša i Baka su prikupili skoro 15.000 evra, o čemu su obavestili svoje fanove na društvenoj mreži Instagram.

- Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u prikupljanju pomoći za žrtve poplava u BiH, a pogotovo Jeleni Karleuši i ljudima koji su odvojili ovolike količine novca. Sakupili smo skoro 15.000 evra, a ja ću donirati još 10.000 evra. Hvala na svemu! - pisalo je u Bakinoj objavi koju je pevačica ripostovala na svoj stori.

Podsetimo, tokom pomenutog lajva, Karleuša je u jednom trenutku izjavila da joj je koleginica Lepa Lukić otkrila da je Baka Prase dobar u krevetu, dok je on negirao da je bilo šta imao sa njom.

Mi smo danas kontaktirali Lepu koja je rekla da će Jelenu tužiti, a više o tome možete pročitati OVDE.