07.10.2024.

15:38

Foto: Foto: Printscreen Instagram/bakaprase/karleusastar

Džet set

Oglasila se Karleuša nakon što je sa Bakom srušila net: Jelena otkrila zašto je prihvatila skupe poklone, pa pomenula Nućija i Vojaža

Pevačica Jelena Karleuša i jutjuber Baka Prase sinoć su održali lajv o kojem ne prestaje da se priča i u kojem su oborili sve rekorde gledanosti.

Informer

 

Naime, Karleuša i Baka su se našli kako bi sakupili novac od donacija gledalaca i dali ga stradalima od poplava koje su nedavno zadesile BiH. Međutim, čak ni oni nisu mogli da sanjaju o tome da će za samo pet minuta u lajvu biti više od 100.000 ljudi.

U razgovoru koji je trajao dva i po sata dotakli su se raznih tema i skupili pozamašnu sumu novca, a Karleuša sa danas oglasila povodom jučerašnjeg uspeha.

Informer

 

- Balkan se sinoć ujedinio i pokazao da smo zajedno najjači! Hvala na donacijama i pomoći za ljude unesrećene u poplavama u BiH. N Hvala Baki Prasetu što je pokazao da je plemenitog sica i sto svoju popularnost koristi da pomogne drugima. Time je dao divan primer kako neko koga miadi vole treba da razmisija. Hvala za ogromnu novčanu svotu koju je uplatio za BiH - pisala je Jelena i nastavila: 

- Hvala mnogim javnim ličnostima poput Nućija i Vojaža koji su takođe donirali novac! Hvala našim gledaocima koji su pokazali veliko srce i zajedno skupili pomoć! Sinoć sam bila do suza dirnuta svima vama!

Informer

 

Karleuša je sinoć od Bake dobila pregršt poklona među kojima se našao i sat marke "roleks", za koji se ispostavilo da je u pitanju original.

Informer

 

- Takođe, ostala sam bez teksta zbog stvarno veoma skupih poklona koje sam dobila (da, "roleks" je pravi, provereno i šokantno). lako sam pokušala da odem bez svih tih poklona, Bogdan me je pratio do kola i bukvalno me prisilio da ih uzmem - napisala je Jelena i dodala:

- Smatram da su pokloni preskupi i da je moju naklonost svakako dobio svojim plemenitim gestom za ljude u nevolji, te da ne ide da uzimam skupe poklone od ljudi koje jedva poznajem, ali "ne" nije postojalo kao opcija. Ostaje da se istom merom revanširam i to ću uciniti sa zadovoljstvom! I naravno, hvala za to što smo broj jedan u trendingu.