07.10.2024.

18:18

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Godinu dana me nisu pustili da idem kući!" Keba otkrio dugo čuvanu tajnu: "Nisam imao dinara u džepu"

Dragan Kojić Keba, koji danas, 7. oktobra, proslavlja rođendan. Pevač se prisetio svojih početaka i iznenađujućeg uspeha koji je postigao "preko bare".

Pevač je otkrio kako je, tokom boravka u inostranstvu, uspeo da zaradi dovoljno novca da po povratku u rodnu Loznicu izgradi kuću, što je za njega tada bio veliki korak.

- Dobio sam poziv da pevam u kafani u Torontu. Ja tad prvi put u avionu, dotad nisam išao dalje od Loznice. Ja uzimam novine, kad u njima članak o najvećim avionskim nesrećama u istoriji, a na razglasu u avonu narodne pesme i Nadina (Topčagić) „Treba mi rame tvoje”. Tu sam se rasplakao. Kad sam stigao u Toronto i zapevao, godinu dana me nisu pustili iz Kanade; kuću u Loznici sam napravio od tih para, a otišao sam bez dinara u džepu. Nikad nisam umeo da čuvam pare - pričao je on u jednoj emisiji, pa je dodao kako je na istom putu upoznao i, tada, budućeg kuma.

Informer

 

U pitanju je harmonikaš Mirko Kodić, koji je venčao Olju i njega.

- Tamo sam upoznao i budućeg kuma Mirka Kodića, koji je tamo bio na turneji sa Šabanom Šaulićem - kazao je Keba, koji se tokom istog televizijskog pojavljivanja prisetio i nekih svojih najupečatljivijih pehova.