Autor: Informer/A.S.

07.10.2024.

17:48

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase/Instagram saskaveselinov

Džet set

"Moj muž i ja..." Oglasila se Saška Veselinov nakon donacije u Bakinom i Jeleninom lajvu, javno zatražila ovo (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša sinoć je bila specijalna gošća u lajvu kod jutjubera Bogdana Ilića, javnosti poznatijeg kao Baka Prase

Da su ovaj spoj sa nestrpljenjem svi očekivali, govori činjenica da je za samo pet minuta lajv gledalo više od 100.000 ljudi. 

Informer

 

Povod njihovog susreta bio je taj što su želeli da sakupe što više novca za stradale od poplava koje su nedavno zadesile BiH. ​Tokom lajva koji je trajao dva i po sata ljudi su donirali novac, a kada se sve završilo, Baka je pokazao koliko su novca sakupili, kao i ko je dao najveću donaciju.

- Sakupili smo skoro 15.000 evra, a ja ću donirati još 10.000 evra. Hvala na svemu! - napisao je između ostalog on. 

Informer

 

Iz priloženog se vidi da su Saška i Đole Đoković dali 3.000 evra, te odneli ubedljivu pobedu

Tim povodom se na svom Instagram profilu oglasila snajka najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, Saška Veselinov.

Informer

 

- Dragi moji, ovih dana svedoci smo teških trnutaka za mnoge ljude pogođene poplavama u BiH. Pozivam vas da se udružimo i pružimo podršku onima kojima je sada najpotrebnija. Moj muž i ja se uvek odazivamo kada je pomoć potrebna, kako privatno, tako i kroz naše poslovne aktivnosti. Naša odgovornost je da učinimo sve što možemo da doprinesemo zajednici i podržimo ljude nevolji - napisala je ona i dodala:

Informer

 

- Ujedinimo se i pomozimo da ove teške trenutke preprodimo zajedno - glasila je njena objava.