Autor: Informer/K.Ć.

07.10.2024.

19:18

Foto: Tanjug/instagram dragan_maca/Ataimages

Džet set

"Nakon bujice, bračni par je pronađen zagrljen ispod ruševina": Potresna objava Dragana Marinkovića Mace rasplakala ceo region (FOTO)

Irmela i Jasmin ostaće zauvek sinonim za večnu ljubav. Par je tragično izgubio život kada je bujica uništila njihov dom. Njihova tela pronađena su zagrljena ispod ruševina.

Ova potresna priča nije ostavila ravnodušnim ni glumca Dragana Marinkovića Macu, koji je na Instagramu podelio njihovu fotografiju i izrazio svoju tugu.

- Bračni par, Irmela i Jasmin Čilić, pronađeni zagrljeni ispod ruševina, nakon bujice u Jablanici... Počivajte u miru. Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka... - napisao je Maca.

Podsetimo, Irmela i Jasmin živeli su u malom mestu u Bosni koje su pogodile razorne poplave. Nažalost, nisu uspeli da pobegnu od jake bujice koje su te noći uništile celu zajednicu.

Kada su spasilačke ekipe stigle do ruševina, dočekao ih je prizor koji je duboko potresao sve prisutne - tela Irmele i Jasmina bila su čvrsto zagrljena, što je svedočilo o njihovoj nepokolebljivoj ljubavi koja je trajala do samog kraja.