Autor: Informer.rs

07.10.2024.

22:48

Foto: ATAIMAGES

Džet set

O njihovoj aferi je pričao ceo grad! Ovo je pravi razlog kraha Kalinićevog braka?

Kako je Informer prvi pisao, voditelj i glumac Milan Kalinić, razvodi se od svoje supruge Sandre Kalinić, sa kojom je bio 18 godina u braku. 

Informer

 

Sandra i Milan brzo su se dogovorili oko sporazumnog razvoda i podele bračne imovine, kako bi sve prošlo što brže i bezbolnije, najpre po njihovo dvoje dece. Kalinić je prihvatio da stan u kome su godinama zajedno živeli na Voždovcu pripadne Sandri i njihovoj deci, a on se preselio na drugu adresu. 

Informer

 

U medijima se sada pojavila informacija da je Sandra navodno bila u tajnoj vezi sa poznatim beogradskim ugostiteljem. Izvesni muškarac je navodno do pre nekoliko godina bio glavni menadžer u klubovima i restoranima, a kada je avanzovao, postao je vlasnik lanca prestižnih restorana.

Informer

 

- Po gradu je kružila priča da je Sandra bila u šemi s tim ugostiteljem. Mnogo puta je viđena kako sedi s njim upravo kod njega u restoranu. Oni koji poznaju Milana su mu to dojavili i to je bila kap koja je prelila čašu. Nije on svetac, to se zna, ali, eto, nije mogao da se nosi s tim da je možda zamenjen čovekom koji je u gradu poznat kao veliki zavodnik. Međutim, on je imao i problem sa zakonom, javno je hapšen i cela ta priča Milanu je smetala - istakao je izvor za "Kurir".