08.10.2024.

16:02

Foto: Informer

Džet set

"Ja sam ta koja više voli!" Nikolina Kovač otkrila detalje iz braka sa Sašom Kaporom, ovo mu najviše zamera

Brak pevačkog para, Nikoline Kovač i Saše Kapora, važi za jedan od najskladnijih na estradi, ali su i oni na početku veze imali nesuglasice.

Nikolina je sada otkrila kako su izgledali njihovi počeci i istakla da je sigurna da je ona ta koja više voli.

Informer

 

- Mnogo sam se tada zaljubila u njega. Ja nisam osoba koja zna da kontroliše emocije. Mislim da sam ja ta koja se tokom veze više zaljubila. Uvek jedan više voli - ja mislim da sam ja ta koja više voli. I sada sam sigurna da ja više volim - rekla je Nikolina drhtavim glasom pa dodala:

- Naša veza je bila jako turbulentna jer smo jako različiti. Ono što nas je vezalo je emocija i ljubav. Uvek kada ima ljubavi ima prostora da se nešto oprosti. Ljubav mora nekada i da boli, da ima oscilacija, brak mora da bude iz ljubavi, a ne iz interesa.

Nikolina kaže da je Saša bio veoma uporan u nameri da je osvoji.

Informer

 

- Videla sam da sam mu se dopala, hemija se javila. Saša je bio jako uporan na početku veze, moje emocije su bile jake, a razum mi je rekao da mi treba mnogo snage. Vodio je drugačiji život, upoznavao je drugačije žene od mene. On se susretao sa liberalnijim ženama od mene i bilo mu je potrebno vreme da shvati da ja nisam neki folirant. Tek kada smo dobili Nikoletu i kada je upoznao moju mamu shvatio je kakve smo mi žene - rekla je ona i dodala:

- Nikada nije postojala treća osoba koja je bila razlog našeg sukoba. Mi smo se svađali uvek zbog nas samih. Drugačiji smo temperamenti, drugačije gledamo na posao, život. Na početku smo bili oboje ljubomorni, ali sada ne - kazala je za Nikolina za Espreso, pa otkrila šta bi promenila kod Saše:

Informer

 

- Volela bih da imam više podrške od njega. Nekada je previše strog, nervira me što ne zna da pokaže emociju nekada, previše je drven. Podseća me na mog tatu, prepuni su brige pogotovo za decu. Zato su i strogi.