Autor: Informer/D.G.

09.10.2024.

11:16

Foto: ATAIMAGES/Printscreen/RTV Pink Official

Džet set

Prve slike Milana Kalinića nakon vesti o razvodu! Glumac se kamuflirao naočarima i kapom, evo šta je radio (FOTO)

Kako je Informer prvi pisao, Milan Kalinić i njegova supruga Sandra rešili su da stave tačku na svoj brak nakon 18 godina zajedničkog života. Ova vest je šokirala mnoge, a glumac o razvodu nije želeo da govori za medije, već je samo kratko poručio da nema komentar. 

Iz dana u dan u javnosti su se pojavljivale nove informacije o razlozima kraha braka, a glumac od tada nije viđen u javnosti.

Kamere emisije "Paparaco lov" sada su uspele da snimile Kalinića u gradu, kako sam šeta Dorćolom, u neposrednoj blizini stana njegove majke Bobe, gde prema pisanju medija živi od kada je napustio porodični stan na Voždovcu. 

Milan se kamuflirao kapom i sunčanim naočarima, a kako se može videti iz najave emisije, u jednom trenutku glumac je svojim džipom napravio i saobraćajni prekršaj.

Podsetimo, prema pisanju domaćih medija Sandra i Milan brzo su se dogovorili oko sporazumnog razvoda i podele bračne imovine, kako bi sve prošlo što brže i bezbolnije, najpre zbog njihovo dvoje dece. Kalinić je prihvatio da stan u kome su godinama zajedno živeli na Voždovcu pripadne Sandri i njihovoj deci, a on se preselio kod svoje majke.