Autor: Informer/D.G.

09.10.2024.

11:56

Foto: Instagram prntscreen/kilimara

Džet set

Komšije Marije Kilibarde razvezale jezik: Za voditeljku i njenog supruga svi u kraju govore samo jedno

Voditeljka Marija Kilibarda porodila se pre četiri dana na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCS i na svet donela devojčicu, a juče je sa ćerkicom Senjom izašla iz porodilišta. Po nju je došao suprug Bane Vučelić, a par nije krio sreću zbog prinove.

Iako Marija i Bane svoju intimu drže dalje od očiju javnosti njihove komšije su nedavno za medije otkrile kako se par ponaša. 

Informer

 

- Ona je uvek sređena, uredna, i lepo obučena, uvek se u njoj videla volja za životom - rekla je nedavno jedna baka iz njihove ulice za "Blic", pa dodala:

- Drago nam je što postaju roditelji jer su divni ljudi, i kao takvi, treba da imaju nasleđe. Pričaju sada, da je Marija u godinama, da je ranije trebalo da se ostvari u ulozi majke, ali takvih će uvek biti. Nadam se da se ona ne bazira puno na to, već da je fokusirana na dete i porodicu, koja joj je divna.

Informer

 

Komšije popularnog para za njih imaju samo reči hvale, a svi navode da su divni, pristojni i mirni. 

- Vode tih i povučen život, gotovo da su neprimetni. Prepoznatljivi su po osmehu, tako ih i drugima opisujem. Uvek su nasmejani oboje i svakoga pozdrave na ulici, makar bili u žurbi. Znate da je ljudima to često izgovor - ispričala je devojka koja živi u njihovoj zgradi.

U obližnjoj prodavnici potvrđuju da se Marija zdravo hrani.

- Isključivo zdrave namirnice kupuje, omakne se ponekada neki slatkiš, ali ni to nije često - rekle su tada novinarima prodavačice.