Autor: Informer/D.G.

09.10.2024.

12:54

Foto: ATAIMAGES

Džet set

(FOTO) Katarina Lazić izašla iz porodilišta! Mlada mama blista od sreće, Darko ne ispušta nosiljku sa naslednicom: "Ćerkica je preslikani tata"

Darko Lazić pre tri dana postao je otac po treći put, kada se njegova supruga Katarina porodila i na svet donela devojčicu, kojoj su roditelji dali ime Srna. Folker je danas suprugu i ćerku izveo iz porodilišta "Dr Dragiša Mišović".

Lazić je u porodilište stigao u društvu Kaćinih sestara Tijane i Kristine i nije krio sreću što je po treći put postao otac, a za naslednicu je doneo prelepu nosiljku. 

Informer

 

Po izlasku iz porodilišta Kaća i Darko nisu skidali osmeh sa lica. Ponosni tata je nosio kolevku sa bebom, dok je Kaća blistala u miniću, čizmama i kožnoj jakni. Pred okupljenim predstavnicima medija pao je i poljubac, a onda su se zajedno uputili u porodični dom.

- Osećaj je nestvaran, danas sam posebno uzbuđena. Ćerkica je preslikani tata. Idemo kući da odmorimo. Dosta je beba mirna, ja sam bila uzbuđena noćas, nisam spavala. Dosta je slavlja, sada idemo da uživamo - rekla je Kaća.

Podsetimo, pevač je sinoć organizovao gala slavlje povodom rođenja svoje naslednice. On je tom prilikom zakupio jedan luskuzni restoran u Rumi i okupio članove porodice, ali i mnogobrojne prijatelje.