Autor: Informer/D.G.

09.10.2024.

15:18

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Slavlje u domu Dejane Živković! Manekenka van sebe od sreće: "Šta više poželeti? Hvala ti Bože..." (FOTO)

Poznata manekenka Dejana Živković na početku svoje manekenske karijere izgledom nikoga nije ostavljala ravnodušnim, međutim, kako kaže, sve je krenulo nizbrdo kada se podvrgla estetskim korekcijama, o čemu u poslednje vreme često otvoreno govori kako bi upozorila devojke na opasnosti i rizike koje estetske operacije nose sa sobom. 

Danas Dejana uživa u porodičnom životu i ima dvoje dece o kojima svakodnevno brine, a često deli porodične snimke na svojim društvenim mrežama, što je i ovog puta bio slučaj. Manekenka danas slavi rođendam, a na društvenim mrežama pokazala je kako su je iznenadili suprug i sinovi.

- Jutro kad te probude ljubavi tvog života, muž sa 101 ružom i naši mali anđeli pevajući "Srećan rođendan!... srce mi je puno više nego ikada pre. Ovakva ljubav, ovakva sreća… šta više poželeti? Hvala ti, Bože, na ovim neprocenjivim trenucima i na mom savršenom životu ispunjenom ljubavlju. Srećan mi najlepši rođendan ikada! - napisala je Dejana ispod objave. 

Inače, suprug Dejane Živković Simović, Filip (32), uspešan je biznismen i sin je bivšeg savetnika Ivice Dačića, Dragana Simovića koji je preminuo prošle godine. Školovao se u inostranstvu, generalni je direktor u porodičnoj firmi koja se bavi transportom, a posluje u Americi.