Autor: Informer/A.S.

10.10.2024.

07:02

Foto: Tanja Andrić

Džet set

Preživela golgotu! Zoricu Brunclik optuživali da je preotela muža svoje koleginice, ona godinama kasnije sve piznala: "Muški sam podnela udarce!"

Pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, važe za jedan od najskladnijih parova sa naše javne scene, a malo ko zna da je njihov početak veze bio jako buran. 

Informer

 

Naime, nakon što se razveo od Vesne Zmijanac, Kemiš je uplovio u romansu sa Zoricom, koju su svi napadali da je preotela partnera svojoj koleginici. Oni su sada u emisiji "Ceca show" iskreno govorili o svom odnosu i teškom periodu koju su tada imali. 

Informer

 

- Zorica i ja smo se smuvali u Parizu. U to vreme, oboje smo bili van svojih brakova i bili smo prijatelji. Samo smo se jedno drugom ispovedali i podržavali - rekao je Kemiš.

Ceca se prisetila da se u to vreme uveliko pričalo da je Zorica Kemiša preotela od Vesne Zmijanac, te da je Brunclik baš zbog toga dugo bila na stubu srama.

Informer

 

- Ja se sećam tog perioda kada je Zorica preživljavala pravu golgotu. Kao jedna od najvećih zvezda tog vremena, optuživali su je da je otela muža drugoj ženi. Zorica je bila linčovana u javnosti. Svi su mislili da Vesna pati i peva zbog Miroljuba - prisetila se Ceca, a Zorica je dodala:

- Muški sam podnela sve te udarce - kaže Zorica.

O tome da nema zle krvi između Zorice, Kemiša i Vesne govore brojne anegdote. Jedne od njih prisetila se i Ceca.

- Vesna je sama pričala da se divila Zoričinoj gracioznosti! Jednom prilikom je opisala scenu kao iz filmova kada je Zorica silazila nekim stepenicama sa takvom gracioznošću i držanjem. Nisam ni morala da vidim tu scenu, ona mi je ostala kao slika elegancije - kaže Ceca u "Ceca show".